Hoe u kunt helpen?

Wilt u ons werk ondersteunen?

Organiseer een nacht zonder dak

De jongens met wie wij werken ervaren dagelijks hoe het is om ‘s nachts buiten te slapen. Zij liggen dicht tegen elkaar aan op karton, met hoogstens een vuilniszak over zich heen. Om hen te steunen kan jij met vrienden, je sportclub of met de jeugd van de kerk een nacht zonder dak organiseren. Samen met je vrienden slaap je dan één nacht in een eigen huis van karton. Zo ervaar je hoe het is om te leven op straat en te slapen zonder dak boven je hoofd. Daarnaast is dit een mooie manier om sponsorgeld op te halen en de jongens te ondersteunen.

Zip Your Lip

De jongens in Soroti moeten rondkomen van € 0,25- €0,50 per dag. Dit betekent dat ze heel blij zijn met één maaltijd per dag. Soms eten ze één of meerdere dagen niet.

Jij kunt ons helpen door een zip your lip-actie te organiseren waarbij je 24 uur lang niets eet.

Ervaar hoe het is om niks te kunnen eten en steun deze jongens door sponsorgeld op te halen.

Nodig ons uit voor een spreekbeurt

Als Saving Arms geloven we dat ‘de arm van de Heere niet te kort is om te redden’- Jesaja 59:1

Maar wat betekent het dat God in staat is om te redden, zelfs al lijkt er geen redding meer mogelijk? Voor de straatkinderen lijkt soms alle hoop verloren en is er geen redding meer mogelijk. Vaak vragen wij ons af of de arm van de Heere ver genoeg reikt om ook deze jongens te redden. Jongens die verslaafd zijn aan drugs en die geen toekomst lijken te hebben. Pieter Hazenoot is student theologie en spreekt graag over dit onderwerp en andere Bijbelse thema’s als gerechtigheid en redding. Nodig hem uit voor een spreekbeurt of Bijbelstudie over een van deze onderwerpen.

Meer informatie?

Graag willen wij ook bij jou langskomen en vertellen over de straatkinderen met wie wij werken. Dit kun je combineren met het organiseren van een actie met bijvoorbeeld de jeugd van de kerk of je vriendengroep. Zo kunnen de jongeren die meedoen, leren en ervaren wat het is om te leven als straatkind. Wil jij in jouw omgeving één van bovenstaande activiteiten organiseren? Wij willen jullie dan graag helpen. Neem contact met ons op of mail naar   , dan maken we graag een afspraak.

Wij werken samen met een donatieplatform waarbij je heel gemakkelijk je eigen actie kan houden. Ga hiervoor naar: https://supp.to/savingarmsinternational En start je eigen donatie actie!