Nieuwsbrief Sept 2023

De jongens een Vakantiebijbelstudie (VBS) bijgewoond. Deze bijeenkomst trok meer dan honderd kinderen uit de omgeving van Soroti. Naast Bijbelstudie waren er verschillende spellen waar kinderen actief aan meededen, zijn er prijzen in de wacht gesleept en was er ruimte voor aanbidding en lofprijzing. Pastor Jeff (pastor uit de VS) had elke dag een boodschap om te delen met de kinderen.

Lees meer

Nieuwsbrief Jul-Aug 2023

Het is zo ver: de vakantie is alweer voorbij en ja, de clichés zijn waar – de tijd is voorbijgevlogen. Na een flinke schrijfpauze waarin ik mij voornamelijk heb gericht op het afronden van mijn master en het toewerken naar een verhuizing, zijn we terug met de nieuwsbrief! Ondanks het wegblijven van de nieuwsbrief hebben we niet stilgezeten.

Lees meer

Nieuwsbrief Apr-Jun 2023

Hierbij weer een update over wat hoogtepunten van afgelopen tijd. Laten we beginnen met de educatie van de jongens op de kostscholen. We hebben ze allemaal bezocht om te kijken hoe het gaat met hun prestaties en vooruitgang. En we hebben fantastisch nieuws; de jongens zijn enorm vooruitgegaan op academisch gebied! 

Lees meer

Nieuwsbrief Jan-Mrt 2023

Het hoogtepunt van deze maand was toch wel de bekendmaking van de resultaten van Esabu Emmanuel’s Primary Leaving Examinations (PLE). Hij heeft uitzonderlijk goed gepresteerd en we danken God daarvoor! Scroll vooral verder naar beneden voor wat foto’s.

Lees meer

Terugblik 2022

Het is alweer eind december, een tijd waarin we vanuit de duisternis toeleven naar de komst van het Licht, naar Kerst, naar een nieuw jaar. En ja, om toch nog even in de herhaling te vallen met de volgende cliché; wat is dit jaar voorbij gevolgen!. Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor het lezen van de nieuwsbrieven, de persoonlijke berichtjes, de financiële steun, de betrokkenheid en het gebed!

Lees meer

Terugblik 2021

Het is al weer eind december, Kerst ligt achter ons, bijna oud & nieuw en alle clichés zijn waar. Het jaar is voorbij gevlogen.  
Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit jaar. In de voorgaande nieuwsbrieven hebben wij geprobeerd u op de hoogte te houden van de maandelijkse ontwikkelingen binnen Saving Arms. In deze nieuwsbrief willen wij u meenemen in wat hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Lees meer